UdbudsPlan

Få et visuelt og indsigtsfuldt overblik over kommende udbud

At planlægge salgsafdelingens ressourcer med henblik på rettidig kundedialog og tilbudsgivning kræver et overblik over fremtidige udbud.

Byder du rutinemæssigt på udbud, så kender du situationen: Du afventer et bestemt udbud, som du ønsker at byde på. Helt uventet kommer der to ekstra udbud, som du også ønsker at byde på. Det kræver imidlertid ekstra ressourcer, som du ikke har kalkuleret med.

Løsning – Din UdbudsPlan

En UdbudsPlan er et informationsværktøj, der bygger på indsigt i myndighedernes egne beslutninger om kommende udbud. Vi gør arbejdet for dig, og skaber et samlet, skræddersyet og visuelt overblik over fremtidige udbud, så du rettidigt kan planlægge og prioritere organisationens indsatser.

UdbudsPlanen indeholder bl.a:

  • Beskrivelse af opgaven herunder kontraktsum og kontaktpersoner
  • Start og udløbsdato for kontrakt
  • Navn på nuværende kontraktindehaver
  • m.m.

En UdbudsPlan er et effektivt salgs- og ledelsesværktøj, som kan bruges med henblik på at målrette rettidige salgsindsatser samt udarbejde salgsbudgetter, marketingsplaner og ikke mindst bemandingsplaner.

Pris 24.900 kr. pr. år

MERE INFO

Eksempel på en UdbudsPlan
Udsnit af Din UdbudsPlan. Diagrammet skaber det store overblik og med et enkelt klik på ordregivers navn, får du detaljerede oplysninger om de respektive udbud.

Udsnit af Din UdbudsPlan. Diagrammet skaber det store overblik og med et enkelt klik på ordregivers navn, får du detaljerede oplysninger om de respektive udbud.

 

 

Kombinerer du Din UdbudsPlan med Din UdbudsVagt og ReferatOvervågning, får du adgang til vigtige oplysninger om myndighedens tilfredshed med nuværende kontraktindehaver. Du får samtidig automatisk besked straks førstegangsudbud og genudbud annonceres.

UdbudsPlanen

Please leave this field empty.

Navn

Tlf. nr.

Virksomhed

E-mail


Vi kontakter dig indenfor 24 timer på hverdage.


Personlige oplysninger og vores forpligtelser overfor dig
Vi registrerer og gemmer dine personlige oplysninger. Personlige oplysninger er oplysninger såsom dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer. Vi gemmer ikke personfølsomme oplysninger.
Vi gemmer oplysningerne for at kunne opfylde vores forpligtelser overfor dig som kunde eller bruger af vores services. Dette værende forpligtelser i forbindelse med f.eks. kundeservice, leverancer og vejledning.
Du har ret til at få oplyst, rettet, slette og udleveret dine personlige oplysninger.
Læs mere i vores Cookie- og privatlivspolitik
×