ReferatOvervågning

Find indkøb “under radaren” der ikke udbydes i konkurrence!

Hvert år køber den offentlige sektor varer og ydelser for kr. 200 mia. fra private virksomheder uden forudgående udbud og konkurrence. Netop dette store marked går “under radaren” for mange danske virksomheder.

Med informationsværktøjet ReferatOvervågning kan du nu få systematisk adgang til forretningsmulighederne, og sikre din virksomhed en passende markedsandel. Salg til det offentlige har aldrig været lettere!

 

 

Løsning – Din ReferatOvervågning

UdbudsVagten indsamler som de eneste i Danmark alle offentlige mødereferater, bilag, budgetter m.m. Dokumenterne indeholder afgørende viden om dine offentlige kunders behov, beslutninger og leverandørvalg. Med et skarpt søgefilter sikrer vi, at du modtager “alarmer” præcis på det tidspunkt, hvor dine muligheder for at lave forretning er størst.

Dine fordele

  • Daglig mail med kunder der har akut behov for dine ydelser
  • Få besked inden leverandørvalg og beslutninger er taget
  • Vi skræddersyer og supportere din løsning i hele perioden
  • Søg-selv adgang 

Pris 24.900 kr. pr. år

 

MERE INFO

Læs mere om ReferatOvervågning

Følg indkøbsprocessen og målret salgsindsatsen tidligt i processen

Opnå bedre resultater

Viden er magt, og af samme grund er det klogt at udnytte den offentlige sektors åbenhed med information. Det er nemlig muligt at få indsigt i de offentlige indkøbsbeslutninger langt tidligere og mere detaljeret end i private virksomheder. Noget af det mest forretningsgivende viden udledes fra de offentlige referatdata, hvor du kan aflæse vigtige ledelsesbeslutninger. Det gør det muligt for dig at følge beslutningerne, og slå til når din salgsindsats skaber maksimal værdi for både dig og din kunde.

Optimal timing og lavere salgsomkostninger

Den demokratiske beslutningsproces er typisk kompleks og tidskrævende. Forslag bliver behandlet i flere udvalg, før de omsættes i beslutningen og indkøb. Mødereferater fra kommunale byråds- og udvalgsmøder offentliggøres løbende, og kan give din virksomhed en unik forståelse for, hvad den offentlige kunde overvejer og efterspørger. Samtidig giver det din organisation mulighed for at time jeres salgsindsatser bedst muligt.

Der offentliggøres årligt mere end en mio. referater med tilhørende bilag. UdbudsVagten har som de eneste udviklet et overvågningsværktøj, der dagligt indsamler og strukturerer alle dokumenterne. Du kan få søgeadgang til databasen, og du kan få systemet til at sende dig en mail, når der opstår en oplagt forretningsmulighed.

 

Udfyld kontaktformular på siden hvis du ønsker en demo

 

Reference

“KOMPAN oplevede efter grundige tests af markedet, at kun UdbudsVagtens ReferatOvervågning giver mulighed for at komme ind i processen før der var taget afgørende beslutninger.

KOMPANs erfaringer viser, at kun ved at komme i dialog med myndighederne inden der er taget beslutninger, sikrer vi at vore produkter er i spil både ved direkte indkøb og eventuelle senere udbud.”

 

Referatovervågning

Please leave this field empty.

Navn

Tlf. nr.

Virksomhed

E-mail


Vi kontakter dig indenfor 24 timer på hverdage.


Personlige oplysninger og vores forpligtelser overfor dig
Vi registrerer og gemmer dine personlige oplysninger. Personlige oplysninger er oplysninger såsom dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer. Vi gemmer ikke personfølsomme oplysninger.
Vi gemmer oplysningerne for at kunne opfylde vores forpligtelser overfor dig som kunde eller bruger af vores services. Dette værende forpligtelser i forbindelse med f.eks. kundeservice, leverancer og vejledning.
Du har ret til at få oplyst, rettet, slette og udleveret dine personlige oplysninger.
Læs mere i vores Cookie- og privatlivspolitik
×