I august 2020 fortæller virksomheden Dictus os, at de gerne vil afprøve nye måder at modtage besked på, når en indkøber har brug for netop deres ydelse. Nu er de tilbage igen som kunde hos UdbudsVagten, og det er vi vildt glade for. 

Vi har taget en coronavenlig telefonsamtale med Dictus’ administrerende direktør Jens Otto Kjærum om, hvad de får ud af UdbudsVagtens ReferatOvervågning, og hvorfor de valgte at komme tilbage til os. 

Hvilket udbytte får Dictus af at benytte UdbudsVagtens ReferatOvervågning?

Ved at bruge UdbudsVagten får vi et billede af, hvad der er af mulige offentlige opgaver i den kommunale og regionale sektor inden for det specifikke marked, som vi er i (udvikling og levering af taleteknologiske IT-løsninger).

Det er informationer, man som lille virksomhed som os ikke kan få på andre måder. Derfor er det vigtigt, at vi får informationerne via UdbudsVagten.

Hvilken forskel har UdbudsVagten gjort for jer?

UdbudsVagtens ReferatOvervågning gør, at vi får informationer om, hvilke dialoger en kunde allerede har haft med vores konkurrenter, og hvordan kundens samarbejde har fungeret med tidligere leverandører.

Det er data, som vi kan bruge til at give mere kvalificerede bud på opgaver, fordi vi så ved, hvad kunderne i regionerne og kommunerne lægger vægt på, når de vælger ny leverandør.

Det giver også en større transparens i processen mellem det offentlige og private, at vi ved det samme som de leverandører, der allerede har en kunderelation til det offentlige. Den tanke kan jeg godt lide.

Hvad er det bedste ved at være kunde hos UdbudsVagten?

Det er, at vi får en tidlig advisering, når en mulig kunde i den kommunale eller regionale sektor bliver interesseret i at få opfyldt et behov, som vores produkt kan løse.

På den måde får vi mere tid til at forberede og positionere os selv, så vi kan øge chancerne for, at det er os, som kunden vælger som leverandør.

Hvorfor valgte Dictus at vende tilbage til Udbudsvagten?

Jeg må konstatere, at jeg jævnligt får adviseringer fra UdbudsVagten, når der sker noget i det offentlige, der relaterer sig til vores produkt.

Det har ikke været tilfældet med andre løsninger, som vi har prøvet af, og derfor valgte vi at blive kunde hos UdbudsVagten igen, slutter Jens Otto Kjærum. 

Vi er glade for at have jer ombord igen!

Dictus er en virksomhed med 10 ansatte, der udvikler og leverer taleteknologiske IT-løsninger til blandt andet virksomheder, kommuner og regioner. Læs mere om Dictus her.

Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget, der handler om udbudsmarkedet. 

Læs mere om UdbudsVagtens ReferatOvervågning

Bliv kontaktet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv opdateret om udbudsmarkedet.