Kort om UdbudsVagten og resten af Mercell-gruppen

UdbudsVagten er en del af Mercell-gruppen, som er den ledende leverandør af digitale udbuds- og indkøbsplatforme i Norden.

Mercell-gruppen er i øjeblikket på en spændende international vækstrejse sammen med Viking Venture, som er specialiseret i at investere i nordiske B2B SaaS-virksomheder.

Organisationens portefølje i Danmark tæller Mercell, Innovasion, UdbudsVagten, EU-Supply, TrueLink, Tricom og Comcare. Denne sammensætning af virksomheder sikrer, at Mercell-gruppen kan gå forrest i samarbejdet mellem indkøber og leverandør – både før, under og efter en udbudskontrakt tildeles.

Mercell-gruppen er repræsenteret i 12 lande i Europa – blandt andet i Danmark, Norge og Sverige – og har i øjeblikket 220 medarbejdere ansat i ti lande i Europa.

Mere end 40.000 leverandører og indkøbere over hele Nordeuropa bruger Mercell-gruppen på daglig basis.

Hvad hjælper UdbudsVagten med? 

Uanset størrelse hjælper UdbudsVagten din virksomhed med at have de bedste muligheder for at vinde opgaver i den offentlige sektor.

Med vores egenudviklede søgeteknologi opsamler og strukturerer vi offentlige data, gør dem søgbare og formidler dem på en måde, der sikrer et solidt beslutningsgrundlag for slutbrugeren – hver dag. Vi kalder det: datadrevet salgsintelligens.

  • Erfaring med offentlig-privat samhandel siden år 2000
  • Over 30 ansatte i Danmark
  • Indsamler data fra mere end 20.000 datakilder 24 timer i døgnet
  • Overvåger udbudsdata (og andre datatyper) fra 124 lande

Kontakt os 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv opdateret om udbudsmarkedet.