Job hos UdbudsVagten

Studiejob til dig, som har erfaring og interesse for dataforståelse og informationsformidling?

Customer & Research Assistant, UdbudsVagten A/S

 

Virksomhedens opgaver vokser, og vi søger derfor 1-2 kompetente Customer & Research Assistants til spændende studiejobs.

 

Du får til opgave at medvirke til firmaets ambitiøse vækst og udvikling. UdbudsVagten A/S er en veletableret og innovativ virksomhed, der leverer informationsløsninger, værktøjer og services til virksomheder, der sælger til den offentlige sektor. Vi har en stærk position på markedet og har et førende og unikt produktsortiment. Virksomheden er 18 år gammel, beskæftiger knap 25 medarbejdere og ligger i København i Telia Parken med udsigt over Østerbro.


Om jobbet
Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

– Generel kontakt og service af UdbudsVagtens erhvervskunder på telefonen og på fysiske kundemøder
– Optimere og kvalitetssikre kundernes informationsløsninger
– Opbygge søgeagenter baseret på boolske operatorer
– Opsætte overvågning af relevante informationer ud fra kundens ønsker
– Formidle og præsentere informationen for kunden telefonisk og på fysiske kundemøder
– Generel research, systematisere information og udarbejde dokumentation
– Samarbejde med vores research- og kundeserviceteam

Din profil
Du har empati og forstår kundens behov. Du har en positiv indstilling, et højt aktivitetsniveau og veludviklede kommunikations- og sprogegenskaber. Du er god til at planlægge din hverdag og arbejder selvstændigt. Du er udadvendt, og du kan lide at tale med kunder. For at kunne udvælge relevant information har du gode analytiske evner og formår at finde relevant information i din research. Derudover har du en god forretningsforståelse, og har evnen til at se løsninger i relation til kundens problemstillinger. Du arbejder systematisk og er vedholdende og tålmodig. Har du erfaring med kundeservice og kendskab til udbudsmarkedet er det en fordel, men ikke et krav. Med hensyn til uddannelsesbaggrund er det en stor fordel (men ikke et krav), at du læser informationsvidenskab og kulturformidling (Cand.scient.bibl.) eller lignende, da dette giver dig et godt fundament for at kunne løse mange af dine opgaver.

Vi tilbyder
Et spændende og alsidigt studiejob, med en bred kontaktflade. En stilling med stor frihed og ansvar i en moderne virksomhed. En virksomhed med flad organisationsstruktur og en åben og uformel omgangstone. Du får en position, hvor du i høj grad selv har mulighed for at sætte dit præg på stillingen såvel som virksomheden, der rummer muligheder for faglig og personlig udvikling. Du skal indgå i et team, der arbejder med dataindsamling, forædling og præsentation af informationerne for UdbudsVagtens kunder.

 

Stillingen aflønnes på niveau med ovenstående krav. Ansættelse og aflønning sker på timebasis med udgangspunkt i en arbejdsuge på 15-20 timer.

Samtaler afholdes løbende. Forventet opstart er marts/april 2019.

 

Send din ansøgning og dit CV til: COM, Christina Bagger, email hidden; JavaScript is required