Job hos UdbudsVagten

Studiejob til dig, som har interesse for dataforståelse og informationsformidling!

Research Assistant, UdbudsVagten A/S

 

Virksomhedens opgaver vokser, og vi søger derfor en kompetent Research Assistant til et spændende studiejob.

 

Du får til opgave at medvirke til firmaets ambitiøse vækst og udvikling. UdbudsVagten A/S er en veletableret og innovativ virksomhed, der leverer informationsløsninger, værktøjer og services til virksomheder, der sælger til den offentlige sektor. Vi har en stærk position på markedet og har et førende og unikt produktsortiment. Virksomheden er 17 år gammel, beskæftiger knap 25 medarbejdere og ligger i København i Telia Parken med udsigt over Østerbro.


Om jobbet
Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

– Generel Research, systematisere information og udarbejde dokumentation
– Optimere og kvalitetssikre kundernes informationsløsninger
– Opbygge søgeagenter baseret på Boolske operatorer
– Opsætte overvågning af relevante informationer ud fra kundernes ønsker
– Samarbejde med vores research- og kundeserviceteam

På sigt kan der blive mulighed for generel kontakt og service af UdbudsVagtens erhvervskunder.

Din Profil
Du har en positiv indstilling, et højt aktivitetsniveau og veludviklede kommunikations- og sprogegenskaber. Du er god til at planlægge din hverdag og arbejder selvstændigt. For at kunne udvælge relevant information har du gode analytiske evner og formår at finde relevant information i din research. Har du en god forretningsforståelse er det en fordel. Du arbejder systematisk og er vedholdende og tålmodig. Har du erfaring med kundeservice og kendskab til Udbudsmarkedet er det en fordel, men ikke et krav. Med hensyn uddannelsesbaggrund er det en fordel men ikke et krav, at du læser informationsvidenskab og kulturformidling (Cand.scient.bibl.) eller lignende, da dette giver dig et godt fundament for at kunne løse mange af dine opgaver.

Vi tilbyder
Et spændende og alsidigt studiejob, med en bred kontaktflade. En stilling med stor frihed og ansvar i en moderne virksomhed. En virksomhed med flad organisationsstruktur og en åben og uformel omgangstone. Du får en position, hvor du i høj grad selv har mulighed for at sætte dit præg på stillingen såvel som virksomheden, der rummer muligheder for faglig og personlig udvikling. Du skal indgå i et team, der arbejder med dataindsamling, forædling og præsentation af informationerne for UdbudsVagtens kunder.

 

Stillingen aflønnes på niveau med ovenstående krav. Ansættelse og aflønning sker på timebasis med udgangspunkt i en arbejdsuge på 15-20 timer. Der vil være mulighed for fastansættelse på længere sigt.

Samtaler afholdes løbende. Opstart hurtigst muligt.

Send din ansøgning og dit CV til: COM, Christina Bagger, email hidden; JavaScript is required