UdbudsVagten – en del af Mercell-gruppen

Kort om Mercell-gruppen

UdbudsVagten er en del af Mercell-gruppen, som er den ledende leverandør af digitale udbuds- og indkøbsplatforme i Norden.

Mercell-gruppen er i øjeblikket på en spændende international vækstrejse sammen med Viking Venture, som er specialiseret i at investere i nordiske B2B SaaS-virksomheder.

Organisationens portefølje i Danmark tæller Mercell, Innovasion, UdbudsVagten, EU-Supply, TrueLink og Tricom. Denne sammensætning af virksomheder sikrer, at Mercell-gruppen kan gå forrest i samarbejdet mellem indkøber og leverandør – både før, under og efter en udbudskontrakt tildeles.

Mercell-gruppen har eksisteret siden 1999, er repræsenteret i 12 lande i Europa – blandt andet i Danmark, Norge og Sverige – og har i øjeblikket 220 medarbejdere ansat i ti lande i Europa.

Mere end 40.000 leverandører og indkøbere over hele Nordeuropa bruger Mercell-gruppen på daglig basis.

Hvad hjælper UdbudsVagten med? 

UdbudsVagten udfører rådgivning på baggrund af indhentet data og kan, med intelligent brug af offentlige data, bidrage til, at alle virksomheder uanset størrelse har de bedste muligheder for at vinde opgaver i den offentlige sektor.

Med vores egenudviklede søgeteknologi opsamler og strukturerer vi offentlige data, gør dem søgbare og formidler dem på en måde, der sikrer et solidt beslutningsgrundlag for slutbrugeren – hver dag. Vi kalder det: Datadrevet salgsintelligens.

  • Erfaring med offentlig-privat samhandel siden år 2000
  • Over 30 ansatte i Danmark
  • Indsamler data fra mere end 20.000 datakilder 24 timer i døgnet
  • Overvåger udbudsdata (og andre datatyper) fra 124 lande

Følg UdbudsVagten (som 6.700 andre personer) på LinkedIn