Mens mange andre brancher havde et udfordrende 2020, var der nok at lave i byggebranchen. Klaus Rønslev, administrerende direktør hos BASE Erhverv, fortæller, at de frygtede mangel på materialer, men ellers opdagede byggebranchen nærmest ikke, at der var corona, siger han.

“Vi er taknemmelige for, at det gik godt for os, men det er selvfølgelig specielt, når andre har udfordringer,” siger Klaus Rønslev.

Som Klaus Rønslev fortæller, gik det BASE Erhverv rigtig godt i det forgangne år, og deres kåring som eliteleverandør til det offentlige har yderligere sat to streger under præstationen.

Det er imidlertid langt fra første gang, at BASE Erhverv bliver eliteleverandør. Det har de været hvert år siden 2017, hvor Mercell begyndte at kåre de danske leverandører til det offentlige. Faktisk er de så vant til at få den anerkendelse, at BASE Erhverv næsten forventer det nu.

“Jeg kan jo nærmest ikke huske, at vi ikke har været det,” fortæller Klaus Rønslev med et smil i stemmen. Og det har han jo helt ret i.

Fra privat til offentlig

Det bliver sendt rundt i huset hver gang BASE Erhverv bliver eliteleverandør, så alle i virksomheden ved, at de har modtaget titlen. Men Klaus Rønslev husker den første gang, de blev eliteleverandør som noget helt særligt.

På det tidspunkt opfattede BASE Erhverv sig nemlig som en virksomhed, der byggede primært til det danske erhvervsliv. Men med kåringen som eliteleverandør til det offentlige, blev det tydeligt, at deres ordrer havde ændret sig en anelse.

“Navnet BASE Erhverv stammer jo egentligt fra, at vi bygger erhvervslivets baser. I dag laver vi dog også rigtig meget for det offentlige,” fortæller Klaus Rønslev og nævner, at selvom deres private ordrer normalt vægter lidt tungere, så er halvdelen af deres igangværende ordrer i øjeblikket offentlige. 

BASE Erhverv har 22 medarbejdere med afdelinger på både Sjælland og i Jylland, og de bygger i hele Danmark. Klaus Rønslev fortæller, at de især bygger rigtig mange bygninger til idræt, lager- og produktionshaller og museumsmagasiner.

“Det er til alle de Mona Lisa’er, der ikke er helt pæne nok til at hænge på museerne,” fortæller Klaus Rønslev.

Han fortæller også, at for at blive eliteleverandør igen og blive ved med at vinde de offentlige opgaver, så er det vigtigt, at de fortsætter med at være dygtige og gøre et godt stykke arbejde.

“Ry og rygte hjælper selvfølgelig, men vi skal ind og vinde opgaverne hver gang,” siger Klaus Rønslev.

Vil du høre om dine muligheder for at levere til det offentlige, så er vi klar til at tale med dig!