Din VidensBank, Mercells nye vidensunivers, er åben – hurra!

Den 22. februar slog vi dørene op for Din VidensBank, og alle vores kunder har nu fået adgang.

Som kunde i Mercell skal man klædes ordentlig på til at læse udbud og afgive tilbud. Der kan opstå mange spørgsmål, og derfor er det vigtigt at få klarhed, så man i tide kan vurdere, om man skal byde på et udbud.

Din VidensBank er et tilbud til dig som kunde hos Mercell, der sidder med spørgsmål sent torsdag aften, tidlig mandag morgen eller i weekenden. Dig, der helst vil have svar med det samme, så du kan komme videre – lige når du har brug for det.

Døgnet rundt har du adgang til optagede webinarer, læringsvideoer og blogindlæg, som vi har produceret sammen med vores dygtige samarbejdspartnere. Vi har blandt andet arbejdet sammen med advokatfirmaerne Bird & Bird og NP advokater og konsulentfirmaet Implement.

En hilsen fra Christina Bagger, Head of Customer Success i Mercell Danmark

Du er nøglen

Der ligger allerede nu en masse spændende indhold i Din VidensBank, som du kan kaste dig over som kunde hos Mercell.

Det er essentielt, at du altid har det, som du skal bruge, når du arbejder med udbud. Derfor har du mulighed for at sende os dine kundeønsker – så sørger vi for at lave noget indhold, som du har brug for. På den måde hjælpes vi ad til at gøre Din VidensBank endnu større og mere relevant for dig som kunde hos Mercell.